Behind the shop


Bag The Tolsing Collection finder du søstrene Naja og Sara Tolsing, som sammen præsenterer deres kollektioner inden for kunst og mode. Søstrene er daglige sparringspartnere med hver deres professionelle kreative baggrund og produkterne i webshoppen er skabt til dig, din krop og dit hjem.

The Collage Art – Naja Tolsing er collagekunstner og har en baggrund som designer og arkitekt, cand. arch. Værkerne opstår ud af mode- og interiørmagasiner og motiverne håndklippes og klistres førend de enten digitaliseres, signeres og nummereres i små oplag eller indrammes og sælges som unikaværker.

 The Clothes – Bag tøjmærket Tolsing står designer Sara Tolsing.

Mærket blev etableret i år 2000 på det danske marked og har en solid kundegruppe af kvinder. Karakteristisk for mærket er det gode håndværk med detaljerige snit der giver velsiddende tøj med personlighed. 

Tidsløs kvalitet og Bæredygtig produktion :

Tøjet er europæisk produceret i tæt samarbejde med en lille lokal systue i Sofia ejet af ægteparret Jordan og Gayla.
For at minimere materialespild, bliver det meste af tøjet skabt af restpartier fra større producenter og produceres kun i små oplag ad gangen.
Vi tror på klassisk "slow fashion" med fokus på kvalitet, pasform og unikke detaljer, der varer ud over trends og sæsoner.

Tolsing forhandles desuden hos Fünf, Elmegade 2, 2200 Kbh N. 

E: info@thetolsingcollection.com
T: 26242634